Annonce
Ugeavisen Kolding

Kiosk er lukket i midtbyen men fortsætter onlinesalg

Orhan Ramic og Selma Kurtesi åbnede i slutningen af 2020 Kongens Kiosk i Adelgade. Den fysiske butik har dog hurtigt vist sig ikke at kunne køre rundt, og kiosken vil derfor fremover kun fungere som onlinekiosk. Arkivfoto: Steffen Nielsen
Kongens Kiosk nåede kun at have adresse i Adelgade i få måneder, inden den fysiske butik lukkede. Kiosken lever dog stadig videre som netbutik.

Kolding: Interessen for en klassisk kiosk med slik, smøger og drikkevarer var ikke så stor som håbet. Det har indehaveren af Kongens Kiosk i Adelgade Orhan Ramic måttet erkende, efter at han i slutningen af 2020 åbnede sin kiosk i Adelgade 4.

- Der kommer ikke så mange i butikken, så vi har besluttet at lukke den og køre videre med onlinesalg. Hvorfor betale husleje, når vi alligevel kun sælger online, siger han.

Kongens Kiosk startede i december som både en helt klassisk kiosk med tilhørende grillbar og en onlinekiosk, hvor man kan bestille sine ting på nettet og få dem leveret til døren i hele Kolding Kommune.

- Jeg har haft ideen længe, og da corona kom, tænkte jeg, at nu var det et godt tidspunkt at komme i gang, sagde indehaver Orhan Ramic i forbindelse med åbningen.


Hvorfor betale husleje, når vi alligevel kun sælger online?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Unge i arbejde

Annonce