Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding Bibliotek er klar med næste læsekreds

Læsekreds Surprise kører hver tredje tirsdag i måneden resten af året. Foto: Kolding Bibliotek.
Annonce

Kolding: Du kan dele gode, vilde og overrumplende læseoplevelser med andre til Kolding Biblioteks åbne læsekreds uden lektier. Det foregår næste gang tirsdag den 18. august, hvor deltagerne går en tur i det fri og taler om dagens tekst.

I den nye Læsekreds Surprise på Kolding Bibliotek skal du ikke læse lange romaner for at være med. Læsekredsen læser kun korte tekster som noveller og essays. Dagens tekst er hver gang en overraskelse.

På dagen bliver teksten læst højt, og i sommerhalvåret går deltagerne efterfølgende en tur, mens de diskuterer teksten med skiftende samtalepartnere.

Læsekreds Surprise startede op i juli, hvor 18 glade læseentusiaster fik en livlig diskussion om dagens novelle. Man kan sagtens være med, selvom man ikke var med den første gang, fortæller arrangørerne. Deltagelse er nemlig uforpligtende, så man behøver ikke at deltage hver gang, men blot når man kan.

Læsekredsen foregår den tredje tirsdag i måneden klokken 16.30-17.30. Man kan hente en billet til 20 kr. på www.koldingbib.dk eller på Kolding Bibliotek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Kolding med Kant-sten

Annonce