Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding-bowler scorer vild præmiesum igen

Thomas Larsen fra BK Trekanten KIF har netop vundet 125.000 kr. i en turnering i USA. I den kommende weekend er han med i en turnering om 100.000 dollars i førstepræmie. Privatfoto

Kolding: Kolding-bowleren Thomas Larsen fra BK Trekanten KIF har gjort det igen og spillet sig ind i verdenseliten ved at placere sig blandt de bedste i en stor amerikansk turnering.

Koldingenseren sluttede på en tredjeplads, hvilket var ensbetydende med en præmiesum på 20.000 dollars svarende til godt 125.000 kr.

Turneringen havde fem deltagere, der alle har vundet en Masters, så det var de bedste af de bedste spillere, der jagtede førstepræmien på 100.000 dollars.

Annonce

Thomas Larsen er for øjeblikket i sin livs form. I sidste uge vandt han således turneringen USBC Masters i USA. Den indbragte ham 30.000 dollars - godt 189.000 kr.

I den kommende weekend går jagten på rigtig mange dollars ind igen. Her mødes de 16 bedste spillere i en PBA playoffturneringen. På forhånd tilskrives Thomas Larsen gode chancer for at nå så langt, at der igen kan sættes penge ind på kontoen. Her er der igen 100.000 dollars til vinderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce