Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding får ny ung præst

David Søholm Johansen bliver indsat som ny præst den 31. januar. Foto: PR
Kolding Valgmenighed har ansat en ny præst. Den nye præst er 29-årige David Søholm Johansen.
Annonce

Kolding: Kolding Valgmenighed har fundet deres nye børne- og ungdomspræst. Den nye præst er 29-årige David Søholm Johansen, der bliver indsat søndag den 31. januar kl. 10:30.

Den nye børne- og ungdomspræst er vild med fodbold. Faktisk så vild med det, at han overvejede en professionel karriere som fodboldspiller - hvis han altså havde været dygtig nok.


Jeg opdagede, at Bibelen virkelig kan noget. Her var noget, som jeg måtte dykke ned i og leve på.

David Søholm Johansen


Fodboldstøvlerne er ikke det eneste, som David Søholm Johansen har med i bagagen. Den 29-årige præst har både boet i Estland, Irak og Oksbøl, han har slukket brande og forsøgt at gå på vandet ved Genesaret Sø.

- I Israel så jeg en ny dimension af det kristne fællesskab, som jeg ikke havde oplevet før. De andres frimodighed med bøn og tro skabte et stærkt fællesskab med plads til forskellighed. Jeg opdagede, at Bibelen virkelig kan noget. Her var noget, som jeg måtte dykke ned i og leve på. Det formede mit trosliv, men var også med til at udfordre mit syn på Bibelen, når vi arbejdede med de tunge teologiske spørgsmål, fortæller David Søholm Johansen.

David Søholm Johansen og Mette Kruse Søholm Johansen, der er begyndt som lærer på Munkevængets Skole, flyttede ind i huset på Koldingbjerg i december. Foto: PR
Annonce

Biblen kan virkelig noget

Via KFUM's Soldatermission kom den nu 29-årige præst rundt i verden, hvor han hustruen Mette var udsendt som soldaterhjemsledere i Estland, Irak og sidenhen Oksbøl mellem Davids bachelor- og kandidateksamen.

- Det var fantastisk at skabe et hjem for soldaterne, og vi fik mange store oplevelser og vidnesbyrd om, hvordan Gud går et skridt ad gangen med mennesker, fortæller Kolding Valgmenigheds nye børne- og ungdomspræst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce