Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding fejrer de frivillige

I løbet af Frivilligugen kan man smage på den nye frivilligkage, som er lavet af Seest Bageri. Når man køber en frivilligkage, går en del af beløbet til at støtte lokale fællesskaber. Den kan købes i Seest og Bramdrupdam. Privatfoto

Masser af aktiviteter i stort program for hele ugen. Mød de frivillige på Akseltorv, hvor de holder til hele ugen.

Annonce

Kolding: Er man frivillig og bor i Kolding Kommune, så vanker der et ekstra skulderklap i denne uge, hvor der er sat en masse arrangementer i kalenderen, som alle har det fælles mål at sætte fokus på de frivillige og deres arbejde og samtidig sige tak for indsatsen. I denne uge er det nemlig frivilliguge over hele landet.

- Frivillige spiller en afgørende rolle i forhold til at styrke livskvaliteten, sammenholdet og mindske ensomheden blandt alle aldersgrupper i Kolding Kommune. Det vil vi som politikere gerne markere og sige tak for i uge 39, lyder det i en fælles pressemeddelelse fra formanden for seniorudvalget, Søren Rasmussen, og formanden for social- og sundhedsudvalget, Karina Lorentzen.

Hele ugen vil der være aktiviteter, der på hver sin måde markerer frivillighed. Blandt andet kan man møde frivillige organisationer på Akseltorv, der vil være gospel på Midtgården, der arrangeres gåture med Heidi Møller fra "Gå Mig Glad", Seest Bageri laver en Fællesskabskage og 200 frivillige fra socialområdet slutter frivilligugen af med en frivilligfest.

Kolding Kommune har i en årrække stået bag forskellige arrangementer, der alle støtter op om frivillighed og nu tilføjes altså Frivilligugen på listen.

Kolding Kommune er en af de kommuner i landet, der øremærker flest penge til frivilligt arbejde, og har en lang tradition for at støtte op om frivillighed, fortæller kommunen i en pressemeddelelse.

Frivilligugen 2018

Mød de frivillige sociale foreninger på Akseltorv. Mandag til torsdag kl. 10 til 17. Fredag kl. 10 til 12.

Gåturs-event med Heidi Møller fra Gå Mig Glad. Afgang fra Akseltorv. Onsdag 26. september kl. 18.30.

Workshop for børn - mal smiley-sten med Mette Lotzfeldt. Husk sten. Mødested Akseltorv. Onsdag 26. september kl. 16.

Stand-up for Kolding. Mød komikerne Per Sodemann, Dan Andersen og Mikkel Klint Thorius. Tobbers, Munkegade 2. Torsdag 27. september kl. 20.

Smag den nye frivilligkage. Seest Bageri har udviklet en kage, som støtter lokale fællesskaber. Den kan købes i Seest og Bramdrupdam.

Mere info: www.kolding.dk/frivillighed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce