Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding: First Movere mødes for sidste gang i år

Kristin B. Munksgaard, professor ved Institut for Entreprenørskab Relationsledelse på SDU, leverer det teoretiske perspektiv ved årets sidste First Mover Morgenmøde 22. november. PR Foto
Annonce

Kolding: SDU Kolding holder fredag 22. november kl. 8.00-9.30 årets sidste First Mover Morgenmøde om perspektiver i arbejdet med bæredygtig forretningsudvikling.

- Redder vi verden ved at stoppe med at bruge sugerør. Svaret er nej, men det er et skridt i den rigtige retning, siger Kristin B. Munksgaard, professor MSO ved Institut for Entreprenørskab Relationsledelse på SDU.

Kristin B. Munksgaard forsker til daglig i bæredygtig forretningsudvikling, og hun leverer det teoretiske perspektiv på morgenmødet, mens CEO hos Sunset Boulevard, Jens Broch, deler sine erfaringer fra praksis.

Hos Sunset Boulevard har de lavet en række tiltag, som gør virksomheden mere bæredygtig. Det kan være en udfordring at få ansatte og kunder med på idéen.

Morgenmødet er for alle, der er klar til eller er i gang med en grøn omstilling i virksomheden, og alle, der interesserer sig for at skabe en mere bæredygtig verden.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce