Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding fortjener det bedste!

Annonce

Læserbrev: Når jeg gennem årene har valgt ledere til min virksomhed, har det altid været med det mål, at det skulle være den bedst kvalificerede til jobbet.

Det samme har vi gjort i Kolding Kommune, når vi har valgt direktører til at stå i spidsen for vores forvaltninger. Kun en ud af vores dygtige direktører kommer fra Kolding.

Jeg håber, at samme princip gælder, når vi i Venstre skal vælge den, der skal stå i spidsen som øverste leder for kommunen.

Man skal ikke vælges, fordi man bor et bestemt sted, har et bestemt køn eller religion, men for de kvaliteter og visioner, man har for jobbet.

Kolding fortjener en borgmester, som er den bedste til at løse opgaven.

Jeg mener, at Eva Kjer Hansen kan og skal flytte Kolding op på et højere niveau. Det argument er kun blevet forstærket de sidste dage.

- Eva tilfører jobbet et nyt perspektiv og kvalitet og den fornyelse, vi har brug for.

- Eva har en enorm ledererfaring bl.a. fra ministerkontorer, om målsætning, opfølgning samt at lede og fordele arbejdet. Det betyder, hun ikke skal have en fjumreperiode men kan skabe drift fra dag 1.

- Eva har et kæmpe netværk, både inden for det lokale erhvervsliv, men også i resten af Danmark og for den sags skyld internationalt, som hun vil kunne sætte i spil, når der er brug for det.

- Eva har en nysgerrighed og omsorg for andre, som sammen med hendes mange år, som Venstre i Koldings repræsentant på Borgen, har givet hende en bred indsigt i livet og problemerne i Kolding. Det kombineret med et udsyn, som strækker udover kommunegrænsen, gør at hun kan være med til at sætte retning for Kolding, som flytter os fremad til fordel for borgere og virksomheder i Kolding.

- Eva er en holdspiller og vil derfor samarbejde både politisk, men i særdeleshed med koldingborgerne og erhvervslivet om de fremtidige mål for vores kommune.

Derfor peger jeg på Eva som min kandidat til at lede Venstre og blive vores næste borgmester. Hun er kaptajnen, som kan samle og vinde med hele holdet!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce