Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding Harmonikaklub har 40-års jubilæum

Den store fejring af jubilæet må vente på sig, når Kolding Harmonikaklub fejrer 40-års jubilæum. Foto: Ellen Giversen.
Kolding Harmonikaklub har 40-års jubilæum, men det kommer der ikke en lyd ud af.

Kolding: Det er 40 år siden, at Minna Nielsen tog initiativ til at starte en harmonikaklub i Kolding.

Minna fik undervisning i harmonikaspil på aftenskolen, hvor hun fik syv andre mandlige elever med på ideen om at starte en klub. Minna blev naturligt valgt som klubbens første formand, og Kolding Harmonika Klub var en realitet den 15. januar 1981.

I referaterne fra klubbens første tid kan man se, at der hurtigt blev iværksat mange aktiviteter. Allerede i november samme år blev der arrangeret en koncert med 150 tilhørere.

Annonce


Kolding Harmonika Klub er klar til at tage imod nye udfordringer - sikkert også 40 år frem.

Jørgen Jørgensen


Efter at have haft øvelokaler forskellige steder fik klubben i 1992 mulighed for at have fast øveaften på Kolding Musikskole. En aftale som fortsat eksisterer.

Klar til nye udfordringer

Her foran 40-års jubilæet kan man se tilbage på en klub, der inden for de seneste fem til 10 år har været meget aktiv på den musikalske scene. Med tilgang af både banjo- og guitarspillere er der også blevet plads til andre musikalske udfordringer.

- Kolding Harmonika Klub er klar til at tage imod nye udfordringer - sikkert også 40 år frem, siger klubbens formand, Jørgen Jørgensen.

Den store fejring er i første omgang udskudt grundet coronasituationen.

- Lige nu er vi sat på tvungen pause, uden vi kan gennemføre vort jubilæum, men vi ser frem til et nyt musikalsk år, hvor vi igen kan komme ud og spille vores glade musik, siger Kjeld Jensen fra Kolding Harmonikaklubs bestyrelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce