Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding IF fyrer cheftræner og henter afløser i 2. division

Kolding IF har fået ny træner i skikkelse af 39-årige Kristoffer Wichmann. Foto: Søren Gylling
Spillerne i fodboldklubben Kolding IF har fået ny chef. Lørdag blev cheftræner Morten Mølkjær fyret, og allerede søndag var afløseren på plads.

Fodbold: Et nederlag til bundproppen Skive blev cheftræner Morten Mølkjærs sidste kamp i spidsen for Kolding IF. Umiddelbart efter kampen blev han fyret med baggrund i manglende sportslige resultater i denne sæson.

"Det er med vemod, at vi tager afsked med Morten, der har ydet en stor indsats for klubben. Vi har store ambitioner på klubbens vegne og oplever stor fremdrift på rigtig mange fronter gennem tålmodigt og fokuseret arbejde, men desværre har de sportslige resultater gennem en periode ikke levet op til vores forventninger. Vi har stor tiltro til, at vores dygtige spillere og stab med fornyet energi og inspiration fra en ny cheftræner kan forløse holdets potentiale her i den resterende del af sæsonen og dermed sikre overlevelsen i 1. division", skriver bestyrelsesformand i Kolding IF Claus Holm-Søberg i en pressemeddelelse.

Allerede søndag blev klubbens nye træner så præsenteret, blot cirka 17 timer efter fyringen af Morten Mølkjær. Afløser er 39-årige Kristoffer Wichmann, der kommer til Kolding fra hovedstadsklubben HIK, der pt. ligger nummer to i 2.division. Hans aftale løber frem til sommeren 2024.

Efter lørdagens kamp ligger Kolding næstsidst i 1. division, to point under nedrykningsstregen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

En historisk chance

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce