Annonce
KIF Fodbold

Kolding IF fyrer cheftræneren: - Jeg kan ikke få det til at hænge sammen

Anders Jensen forstår ikke klubbens fyring af ham som cheftræner. Foto: Ole Nielsen
Kolding IF har fyret cheftræner Anders Jensen, på trods af at klubben som oprykker hele sæsonen har ligget i toppen af 1. division.
Annonce

Kolding IF: Skuffet.

Mest af alt er cheftræner Anders Jensen skuffet over, at Kolding IF har besluttet at fyre ham.Kolding IF har været en stor del af mit liv, fortæller han.

Kolding IF lagde mandag aften en meddelelse ud på sin hjemmeside om, at man har besluttet at opsige samarbejdet med Anders Jensen, der har været cheftræner i klubben siden foråret 2016.

- Hvis vi skal opfylde klubbens helt overordnede målsætninger, er forandring påkrævet. Vi har behov for en cheftræner, der i højere grad kan udvikle holdet, spillestilen og den enkelte spiller. Vi savner, at der bliver taget bedre hånd om nytilkomne spillere og talenter ligesom klubbens egne talenter i de kommende år i større grad skal bringes i spil, siger sportschef Niki Zimling i pressemeddelelsen.

Anders Jensen forstår ikke klubbens beslutning. Han føler, at han har opfyldt alle forventninger, der var til ham.

- Jeg kan ikke få det til at hænge sammen, at jeg ikke er den rigtige. Jeg fik besked på, at vi skulle overleve for hver en pris, og det synes jeg, at vi er godt på vej mod, siger han.

Kolding IF ligger i øjeblikket på en fjerdeplads otte point over nedrykningsstregen. I pressemeddelelsen påpeges det, at den seneste periodes resultater ikke har været tilfredsstillende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce