Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding-kører har fået super start på sæsonen

Erik Andersen har fået en stærk indledning på rallysæsonen for klassiske biler. Foto: Michael Eisenberg

Kolding: Rally med klassiske biler handler ikke om topfart, men om at kunne holde en gennemsnitshastighed på op til 50 kilometer i timen mest præcist. Det er rally-codriveren Erik Andersen fra Kolding en af landets bedste til.

I årets første løb til danmarksmesterskabet på Nordfyn blev han nummer to i ekspertklassen, som har de dygtigste deltagere. Til NEZ-mesterskabet, som omfatter hele Norden og de baltiske lande, blev han ligeledes nummer to - kun otte tiendedele af et sekund efter vinderne i et løb over 210 km.

Erik Andersen stillede op som co-driver for sin sædvanligt chauffør, Per Vilslev fra Hillerød, i deres Opel Kadett GTE fra 1979. Her kørte bilen perfekt fra start til mål.

Annonce
Erik Andersen og Per Vilslev er klar til næste afdelingen af mesterskabet om en måned, hvor de er blandt favoritterne. Foto: Michael Eisenberg

- Det var en krævende rute ad smukke veje gennem skove og langs med Storebælt. Vi leverede en af vores bedste præstationer i et dansk rally, mener Erik Andersen.

Han og Per Vilslev var i deres ungdom blandt landets hurtigste rallykørere. I dag er tempoet lavere, men ambitionerne fejler ikke noget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce