Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding-kirke får ny præst fra Færøerne

Dette billede er taget på dagen for dimissionsfesten, da hun blev færdiguddannet som præst. På billedet er Marjunardòttir Thomsen iklædt den færøske nationaldragt. Privatfoto
Efter en hurtig ansættelsesrunde er Harte Kirke klar til at præsentere 32-årige Frida Marjunardòttir Thomsen som sin nye præst.
Annonce

Kolding: Da Elon Jepsen overraskede menighedsrådet i Harte med sin opsigelse, fordi han søgte mod en større bykirke i Vejle, måtte man rykke hurtigt for at finde en ny præst til Harte Kirke.

Og det er lykkedes, sådan at man allerede inden de mange og vigtige påskedage kan præsentere kirkens nye præst. Faktisk bliver det allerede palmesøndag den 5. april, at menigheden kan hilse på 32-årige Frida Marjunardòttir Thomsen.

Som navnet afslører, er den nye præst oprindeligt fra Færøerne. Frida Marjunardòttir Thomsen flyttede til København i 2012, og sidste år afsluttede hun sit studie på teologi. I dag arbejder hun som kordegn ved den færøske kirke Sankta Ólavs Kirkjulid i København.

Indsættelsen ved Harte Kirke foregår med gudstjenesten den 5. april klokken 14, og herefter er der reception for alle interesserede i kirkecentret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Restauratør: - Folk er blevet mere bange for at gå ud at spise

Ugeavisen Kolding

Nogle ældre siger nej til mundbind: - Det er noget pjat

Ugeavisen Kolding

Hårdt tilbageslag for Tobbers: - Nu starter vi pludselig forfra igen

Ugeavisen Kolding

Flammen er presset af corona: Starter brunch og mad ud af huset i Kolding

Annonce