Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding Kommunevil understøtte foreningslivet

Kolding: Coronanedlukningen har gjort det rigtigt svært for foreningslivet. De nyeste foreningsmedlemstal viser en tilbagegang på 1.745 medlemmer i idrætsforeningerne i Kolding Kommune fra 2019-2020.

- Heldigvis ser vi nu hen mod lysere tider, når foreningslivet den 21. april kan åbne dørene for indendørs idræt i organiseret regi for børn og unge under 18 år og den 6. maj for voksne over 18 år med coronapas. Det er derfor nu, at der skal gøres noget, så vi kan få gang i foreningsfællesskabet og komme ud og bevæge os sammen, siger fritids- og idrætschef Kurt Smidt, Kolding Kommune.

Kolding Kommune har derfor nedsat en arbejdsgruppe bestående af foreningslivet og repræsentanter fra fritids- og idrætsudvalget og Bevæg dig for livet, der skal understøtte og hjælpe foreningslivet i gang igen.

Arbejdsgruppen havde første møde den 8. april. Fra foreningslivets side blev der peget på, at de har udfordringer med at rekruttere instruktører og frivillige, samtidig med at de har en frygt for, at deres medlemmer ikke vender retur efter genåbningen. Det vil arbejdsgruppen forsøge af afhjælpe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Michael og Gitta fortæller åbent om deres datters diagnose: Hvis ikke nogen tør lukke op, bliver det noget, vi holder for os selv

Annonce