Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding Lystbådehavn udvider med 60 pladser: Corona har givet vind i sejlene

Sådan ser de nye bådepladser i Lystbådehavn Nord ud. Foto: Kolding Lystbådehavn
Coronapandemien har fået interessen for at have båd til at stige massivt. Nu har Kolding Lystbådehavn udvidet med 60 pladser for at tage lidt af trykket af behovet for en bådeplads.

Kolding: Coronapandemien har udløst en massiv interesse for at have båd og bådeplads i havnen, og for at tage lidt af trykket af behovet for nye pladser udvider Kolding Lystbådehavn nu på nordsiden med 60 nye pladser, som er skabt ved hjælp af flydepontoner. Dermed har Kolding Lystbådehavn lige nu over 1000 bådepladser på nord- og sydsiden af fjorden.

Formand for lystbådehavnens bestyrelse, Finn Mortensen, fortæller, at lystbådehavnen er  blevet løbet over ende af nye bådejere, som har ønsket at få en plads i havnen.

- Mange er blevet skrevet på venteliste, og rigtig mange har også fået en plads, hvilket man også har kunnet bemærke, når man går en tur på havnen, siger han.

Annonce

Bæredygtigt

Med de 60 nye pladser er ventelisten nu reduceret til 220, men det er alligevel lige nu kun cirka 40 af de 60 nye pladser, der er solgt. Det skyldes, at mange er skrevet på venteliste, selvom de ikke har købt en båd endnu, forklarer havnens formand, som slet ikke er i tvivl om, at de sidste 20 nye pladser er solgt om kort tid.


Mange er blevet skrevet på venteliste, og rigtig mange har også fået en plads, hvilket man også har kunnet bemærke, når man går en tur på havnen.

Finn Mortensen, formand for Kolding Lystbådehavn


Kolding Lystbådehavn har investeret cirka 1,5 mio. kr. i de 80 meter nye pontoner, der nu ligger og danner nye bådepladser i Lystbådehavn Nord.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce