Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding må undvære Grøn Koncert for andet år i træk: - Vi ser frem mod 2022

Selv om Grøn Koncert har arbejdet intenst med sit koncept, så er det ikke muligt at ændre det så meget, at man kan gennemføre koncerten indenfor de rammer, som politikerne udstak i sidste uge. Det er andet år i træk, at Kolding må undvære Grøn Koncert.

Kolding: Sidste år måtte koldingenserne undvære Grøn Koncert, og sådan bliver det også i år. Det er især makskapaciteten på 2000 tilskuere, der gør afviklingen af den planlagte turnéplan umulig.

Aflysningen ærgrer hos Musik Kolding, der på vegne af Kolding Kommune har ansvaret for samarbejdet med folkene bag Grøn Koncert.

- Vi har bakket op om den plan, man havde for at kunne afvikle Grøn Koncert i år, men da genåbningsplanen kom i sidste uge, så ramte den de store festivaler meget hårdt, så jeg var bekymret for, om der var grundlag for at gennemføre Grøn Koncert. Det har så vist sig nu, at det grundlag er ikke til stede, siger Rikke Molberg, som er eventkoordinator hos Musik Kolding.

Annonce

Kolding Kommune har en aftale med Grøn Koncert, der foreløbig rækker frem til 2024, og det ændrer to års aflysninger ikke på, siger Rikke Molberg:

- Vi har et virkelig godt samarbejde med Grøn Koncert-folkene, og vi er meget fortrøstningsfulde frem mod 2022, hvor vi håber og tror på, at koncerten vender retur til Kolding med fuld kapacitet.

Vi er klar næste år

Aflysningen betyder, at græsarealerne ved Seest Boldklub må afvente endnu et år med at blive fyldt med publikummer. Da koncert-karavanen sidst var i byen, tiltrak festen 17.000 glade gæster.

- Det er ærgerligt for alle dem, som gerne vil til koncert, og det er også ærgerligt for de mange frivillige, der tjener penge på at hjælpe med at afvikle Grøn Koncert, siger Rikke Molberg.

Det gælder blandt andet gymnasieklasser og Seest Boldklub, som plejer at stille med 40-60 frivillige, der hjælper både før, under og efter arrangementet.

Seest Boldklub har mange frivillige involveret i Grøn Koncert, og det giver vigtige penge til klubben. Arkivfoto: Maria Tuxen Hedegaard
Vi har et virkelig godt samarbejde med Grøn Koncert-folkene, og vi er meget fortrøstningsfulde frem mod 2022, hvor vi håber og tror på, at koncerten vender retur til Kolding med fuld kapacitet.

Rikke Molberg, Musikkolding
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Budget med bagsider

Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Annonce