Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding med Kant: Mød Ugeavisens nye klumme-skribenter

Et lille udpluk af Ugeavisens nye klummeskribenter. Glæd dig til at læse indlæg fra H.C. Jensen (t.v.), Søren Madsen og Oluf Christensen - i dag på side 8 i 2. sektion. Foto: Steffen Nielsen

Velkommen til de 10 lokale profiler, som har sagt ja til at skrive klummer til Ugeavisen Kolding.

Kolding: Under den fælles titel Kolding med Kant har 10 lokale profiler takket ja til tilbuddet om på skift at skrive klummer i Ugeavisen Kolding.

Skribenterne er en god blanding af kvinder og mænd, som alle på den ene eller anden måde har gjort sig bemærket i den lokale debat - og som er engagerede i Kolding.

De vælger selv, hvilke emner de vil skrive om, og fra Ugeavisen har alle fået en opfordring om at holde det aktuelt, relevant og skarpt.

Du finder deres klummer i midtugeavisen, som udkommer onsdag, på side 8 i 2. sektion.

De første fem

I klummepanelet sidder:

Oluf Christensen, som inden længe starter på pædagogisk assistent-uddannelsen. Han er også foredragsholder, og man kan læse mere om ham på oluf.nu. Læs hans første klumme på side 8 i 2. sektion i dagens avis.

Christina Meinert er meditationsvejleder og selvstændig med virksomheden lyset-i-dig.dk. Hun startede som klummeskribent i Ugeavisen i efteråret og fortsætter i 2018.

Søren Madsen, formand for Kolding Turistforening og direktør for sin egen virksomhed World of Adventure, hvor han arbejder med teambuilding. Søren skrev også klummer i Ugeavisen sidste år og har sagt ja til at fortsætte.

Lis Ravn Ebbesen, pensioneret lærer og tidligere byrådsmedlem for SF. Hun har været formand for socialudvalget i mange år, men genopstillede ikke til valget i november.

Tom Andkjær, blogger, forfatter og foredragsholder. Tom har tidligere skrevet klummer for Ugeavisen og er nu retur i spalterne med sine markante holdninger. Læs mere om ham på tomandkjaer.dk.

Annonce

De helt nye

Otto Skak, direktør for Slotssøbadet og formand for Spar Nords bankråd Kolding. Otto er også medlem af Kolding Flisepudser Laug og i det hele taget en aktiv herre, som engagerer sig i byen.

Kristina Nilsson er sognepræst ved Seest Kirke. Hun har flere gange demonstreret, at hun tør vise nye veje for kirken, blandt andet med den musikfestival, som Seest Kirke var vært for første gang i 2016.

H.C. Jensen er formand for Forum Christiansfeld, pensioneret skoleleder og tidligere byrådsmedlem for Radikale Venstre. Han følger stadig byrådets arbejde tæt og brænder ikke mindst for at sikre udvikling i Christiansfeld.

Mette Balsby, daglig leder af Nicolai Bio og skoleleder for LOF Kolding-Vejen. Mette er også tidligere mangeårigt byrådsmedlem for Venstre, men hun genopstillede ikke, da hun ønskede mere tid til sin familie. Mette er mor til to piger.

Thomas Lunderskov er diskoteksejer, næstformand i Kolding Hotel- og Restauratørforening, bestyrelsesmedlem City Kolding og i det hele taget en travl herre, som har fingeren på byens puls og ved, hvad der sker i nattelivet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce