Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding skal have et ungdomshus

Læserbrev: Jeg deltog i weekenden i åbningen af Ungdommens Demokratihus i København. Et fantastisk samlested, som unge i fem år har kæmpet for at få stablet på benene.

Arrangementet satte endnu gnist i en drøm, jeg har for Kolding Kommune - lad os få skabt et demokratisk ungdomshus i Kolding. Et kreativt rum, hvor unge kan udfolde sig. Et værksted, hvor unge kan samles i fællesskab og skabe forandring. Det kan rumme alt fra musik, teater og kunst til politik og græsrodsbevægelser. Koncerter og bannermaling. Galleri for unge kunstnere og debataftener. Fredagsbarer og samtale. Kun fantasien sætter grænser. Det skal blomstre med forandring, kultur og fællesskab.


Annonce

Lad os få skabt et demokratisk ungdomshus i Kolding


Vi har et gammelt posthus ved banegården, der står helt tomt. Tæt på midtbyen, og midt i pendlercentrum. Det kunne rumme det ungdomshus, jeg mener, byen har brug for.

Det vigtigste for mig i kampen for et ungdomshus er, at det er os unge i byen, der skaber rammerne omkring det. Det er os, der skal bruge det, og derfor skal det være os, der sammen definerer, hvad sådan et hus er. Det er også lidt charmen ved det hele. Det er lykkedes i København. Så hvorfor kan vi ikke også her i Kolding?

Der findes ungdomshuse verden over. De skaber alle sammen en grobund for en ungdom, der tør søge indflydelse og sprænge rammerne.

Jeg går på valg i kampen for et ungdomshus. For vi har brug for et, og vi kan skabe et.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Budget med bagsider

Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Annonce