Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding tiltrækker de nye idrætstalenter

Eliteidrætten i Kolding er inde i en flot udvikling, fastslår Kolding Kommune på sin hjemmeside. Det skyldes, ifølge elitekoordinator i Kolding Kommune, Bjarne Foged Henriksen, ikke mindst et stærkt klubmiljø og oprettelsen af sportsklasser på IBC og Munkensdam Gymnasium. Foto: Kolding Kommune
Annonce

Kolding: "Succeserne for talent- og eliteidrætten i Kolding har det seneste år være mange", konstaterer Kolding Kommune på Kolding Kommunes hjemmeside, hvor man bl.a. peger på, at Kolding IF Fodbold i sommer rykkede op i landets næstbedste seniorfodboldrække, ligesom ungdomsafdelingen i foråret fik en historisk licenstildeling med adgang til U17 og U19 divisionen.

Kolding Badminton Klub rykkede op i landets næstbedste række med klubbens førstehold til stor gavn for ungseniormiljøet i klubben, og KIF Håndbold er tilbage i de bedste ungdomsrækker på drengesiden.

Også i individuelle idrætter som brydning og karate er Kolding godt med. KIF Brydning har to kæmpere med på U23-landsholdet, mens Kaizen Karate Do netop har fået en nordisk mester.

Indsatsen omkring de unge talenter, som står på spring til at tage springet til seniorniveau, er øget markant det seneste år. Ansættelsen af Lene Terp, tidligere talentchef på pigesiden i DBU, som sports- og uddannelseskoordinator, samt etableringen af Talenternes Hus med bomulighed for talenter er bare nogle af de nye initiativer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce