Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding tiltrækker oplevelses-iværksættere

Der er masser af plads og publikum til nye aktiviteter og tilbud på vandet omkring Kolding, vurderer både turistchefen og formand for Kolding Turistforening Søren Madsen.

Små oplevelses-virksomheder myldrer frem i Kolding og omegn. Naturen og den gode beliggenhed er med til at tiltrække dem.

Annonce

: Da Kolding Turistråd i starten af maj havde indbudt til netværksmøde om aktiviteter på vandet mødte cirka 20 deltagere op fra en række forskellige primært mindre iværksætter-virksomheder, som alle arbejder med at udvikle oplevelser på vandet.

- Der er flere kræfter, som siger, at de gerne vil arbejde med at udvikle attraktioner på vandet her omkring Kolding, konkluderer turistformand Søren Madsen, som var meget tilfreds med mødet.

Han nævner blandt andre Britt Dunkerbeck fra Hejlsminde og hendes windsurfingcenter som et eksempel på et oplevelses-iværksætter med mod på endnu flere aktiviteter.

Ved mødet blev ideen om at etablere en kabelbane til vandski og wakeboard her i området også præsenteret, og det arbejdes der nu viderer med i en lille arbejdsgruppe bestående af flere forskellige interessenter.

Begejstring for GoBoat

Et andet koncept, som blev præsenteret ved mødet, er GoBoat, der går ud på at udleje små eldrevne picnic-både til ture på fjorden eller i Kolding Å.

Det er Max Nissen fra Sdr. Bjert, som vil starte det koncept op her i byen.

- Jeg synes, at lyder som et absolut gangbart koncept, og jeg kan se masser af potentiale i det her i Kolding, hvor vi jo ikke har noget, der bare minder om det her, siger Søren Madsen.

En spændende udvikling

Også turistchef Annemarie Michelsen er begejstret over mødet, som i følge hende viser, at Kolding har potentiale til meget mere oplevelses-industri.

- Jeg oplever, at vores område godt kan tiltrække de her oplevelses-udbydere og at der kommer flere og flere af dem. Det er en meget spændende udvikling, at vi her lokalt har vækst i oplevelsesindustrien. Vores turisme-tal viser også klart, at der er potentiale for endnu mere her i området, lyder det fra turistchefen, som vurderer, at det blandt andet er Koldings gode beliggenhed og den flotte natur, som er med til at gøre Kolding attraktiv for oplevelses-iværksætterne.

- Jeg oplever, at vores område godt kan tiltrække de her oplevelses-udbydere og at der kommer flere og flere af dem, siger turistchef Annemarie Michelsen fra VisitKolding.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce