Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding-virksomhed fik årets Handicappris for rummelighed

Würth var mødt talstærkt op i rådhussalen på Kolding Rådhus, da de modtog prisen fra Handicaprådet. PR-foto
Kørestolsbruger Søren Thune, der er ansat hos Würth, indstillede sin arbejdsplads til at modtage pris fra Handicaprådet.
Annonce

Kolding: Würth modtog forleden Handicapprisen, der uddeles af Handicaprådet i Kolding Kommune.

Det var en af virksomhedens ansatte, kørestolsbruger Søren Thune, der indstillede sin arbejdsplads til at modtage årets Handicappris for deres mangeårige indsats med at rumme borgere med fysisk eller psykisk handicap.

Annonce

Pris vækker glæde

Würth var mødt talstærkt op i rådhussalen på Kolding Rådhus, da de modtog prisen. HR-chef, Karen Lebahn Bentzen, er glad og stolt over, at Würth vandt prisen.

- Würth Danmark A/S vil gerne tage ansvar for, at der er plads til og respekt for alle mennesker – også mennesker med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. Vi har medarbejdere, der har fået enten et fysisk eller psykisk problem efter ansættelsen, men for at fastholde disse medarbejdere, vil vi gerne vise hensyn, hvor det kan forenes med jobbet. Enten at lave en aftale om nedsat tid eller anden jobfunktion, siger Karen Lebahn Bentzen i en pressemeddelelse.

HR-chefen tilføjer, at virksomheden har et godt samarbejde med Kolding Kommune om at hjælpe personer, der skal vende tilbage til arbejdet efter et længerevarende sygeforløb og skal ud i praktikforløb. Disse praktikforløb er i helt almindelige jobfunktioner ud fra den enkeltes kvalifikationer.

Annonce

En lokal ildsjæl

Handicapprisen gives hvert år til en lokal ildsjæl, der har ydet en særlig indsats på handicapområdet, en lokal virksomhed, som har fokuseret på potentialet hos mennesker med handicap, en lokal forening, som har arbejdet aktivt for personer med handicap, eller et lokalt byggeri, hvor man ud over de lovgivningsmæssige krav om tilgængelighed især har medtænkt problemløsninger for personer med handicap.

- I sit arbejde lægger Handicaprådet meget stor vægt på, at personer med handicap kan få en så normal tilværelse som muligt. Dette indebærer blandt andet en meningsfuld beskæftigelse. Derfor faldt vores valg i år på Würth, der igennem flere år har skabt mulighed for dette, siger John Arne Sørensen, formand for Handicaprådet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce