Annonce
Ugeavisen Kolding

Koldingbibliotekerne arrangerer online bogsnak

Bogsnakken flyttes online på Koldingbibliotekerne. Første arrangement er den 21. januar. Foto: PR

Kolding: Fra den 21. januar kan du hver uge få en hyggelig bogsnak med andre læsere og en bibliotekar, når Koldingbibliotekerne holder online bogsnak.

En vært fra Koldingbibliotekerne har hver gang en bog med, måske i selskab med en speciel gæst. Derudover er ordet frit for deltagerne.

Arrangementet foregår via programmet Microsoft Teams, men man behøver ikke at have programmet installeret for at være med. På dagen får man tilsendt et link og kontaktoplysninger på værten, hvis man får brug for hjælp med at komme på.

Eneste krav for at deltage er således, at man har en computer eller tablet, der har adgang til internet og mikrofon.

Bogsnak online foregår torsdage kl. 11:00, så længe det ikke er muligt at afholde arrangementer på Koldingbibliotekerne.

Bibliotekets hjemmeside bliver løbende opdateret med datoer. Første gang er torsdag den 21. januar. For at deltage skal du bestille en gratis billet på koldingbib.dk senest dagen før hver bogsnak. Arrangementet varer op til en time.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce