Annonce
Ugeavisen Kolding

Koldingenser rejser 60.000 kr. til Knæk Cancer

Rune Bruun Hansen rejser hver måned 15.000 kr. til sin Knæk Cancer-indsamling. Privatfoto.
Annonce

Kolding: På fire måneder har iværksætteren Rune Bruun Hansen rejst 60.000 kr. til Knæk Cancer-indsamlingerne via sit personlige netværk.

Som et led i Knæk Cancer-kampagnen giver Kræftens Bekæmpelse og TV2 danskerne mulighed for at oprette egne indsamlinger på personlige undersider via knaek.cancer.dk. Den mulighed benyttede 423 danskere sig af sidste år, og de indsamlede 2,7 millioner kroner tilsammen.

Blandt disse er Rune Bruun Hansen, der i februar 2020 påbegyndte sit sabbatår efter at have solgt sin virksomhed for et tocifret millionbeløb.

. Kort efter oprettede han indsamlingen "Sabbatår mod cancer". Siden da er det lykkedes den koldingensiske iværksætter at rejse omkring 60.000 kr. gennem sit netværk, ikke mindst via sociale medier og ved at afholde ølsmagninger.

– Da sabbatåret startede, besluttede jeg at bruge en del af min tid på velgørenhed. Her var det oplagt at skabe opmærksomhed om kræft og indsamle penge til Knæk Cancer. Det er en ekstremt vigtig sag, som alle kan forholde sig til. Rigtig mange af os har jo oplevet konsekvenserne af sygdommen på nært hold, siger Rune Bruun Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce