Annonce
Ugeavisen Kolding

Koldingklub med i kamp om særlig DM-titel

Kolding: Bramdrupdam GIF er en af de ni idrætsforeninger fra hele landet, der igennem det seneste år har knoklet for at aktivere børn og unge med handicap i foreningsidrætten i konkurrencen DM i rekruttering. Vinderen af konkurrencen udpeges den 21. april og modtager 25.000 kr. Bramdrupdam GIF deltager i konkurrencen med deres gymnastikhold "Keglerne" for børn med særlige behov. En del af rekrutteringsarbejdet foregår ved at kontakte børnehaver og indskolingsklasser, hvor der uddeles infomateriale, og derudover har holdet bl.a. haft besøg af en radiostation.

Det er muligt for alle at få indflydelse på, om "Keglerne" skal videre til finalen i DM i rekruttering. Afgørelsen er nemlig todelt og indledes med en afstemning, hvor alle kan stemme på det initiativ, de synes fortjener at vinde.

De ni der kæmper om DM-titlen, er: Randers Freja, håndbold, Viborg Svømmeklub, Bramdrupdam Gymnastikforening, Virum-Sorgenfri Tennisklub, Viborg Gymnastik-Forening, Svendborg Basketball Club, Silkeborg IF, fodbold, Københavns Idrætsforening For Udviklingshæmmede og Idrætsforeningen for Handicappede i Aalborg.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce