Annonce
Ugeavisen Kolding

Koldings eneste dyrehandel er flyttet fra storcentret: Her har vi plads til flere dyr

Frank Sørensen er glad for, at hans forretning har fået plads til flere levende dyr, efter Tufra Dyrecenter er flyttet fra Kolding Storcenter til Egtvedvej 1A. Foto: Louise Lauritsen
Frank Sørensen har samlet sine forretninger, så Tufra Dyrecenter nu ligger på samme adresses som Tufra Ridesport på Egtvedvej.
Annonce

Kolding: Kanariefugle, kaniner og akvariefisk er bare nogle af de dyr, man finder hus Tufra Dyrecenter, som netop er åbnet i helt nyindrettede lokaler på Egtvedvej 1A i Kolding. Samtidig lukker forretning ned i Kolding Storcenter med sidste åbningsdag 25. maj.

- Det har været en drøm for mig at få samlet både dyrecenter og vores forretning med udstyr til ridesport under et tag. Her har vi fået meget mere plads, og så er vi fri til selv at bestemme åbningstider og den slags, fortæller indehaver af Tufra, Frank Sørensen.

Han har indrettet 300 helt nye kvadratmeter til dyrecenter, hvor man finder alt i udstyr og fodder til kæledyr og et pænt udvalg af fugle, gnavere og akvariefisk. På adressen ligger i forvejen Tufra Ridesport, som Frank har drevet siden 2013.

Dyrecentret har haft adresse i Kolding Storcenter siden 2004, men nu er tiden inde til at flytte under eget tag.

- Vi er en specialforretning, og en dyrehandel er noget, folk kører efter, så derfor er det her rigtigt at gøre. Så kan kunderne også køre lige til døren, forklarer Frank Sørensen.

Vi har fokus på de levende dyr, dem skal vi have flere af. Og udvalget af akvariefisk har vi tredoblet, fordi vi har fået plads til det nu.

Annonce

Flere dyr

Efter hans forældre lukkede Søhesten i Søndergade for et år siden, er han den eneste dyrehandel tilbage i Kolding og omegn.

- Faktisk har vores kunder efterspurgt en butik med lidt mere atmosfære, og der synes jeg, at vores nye rammer passer godt, siger Frank Sørensen.

Han har ombygget et gammelt hus til butik og udbygget ejedommen med 170 kvadratmeter, så dyrecentret har fået masser af plads.

Meget af den ekstra plads er blevet brugt til at udvide sortimentet af levende dyr. Tufra har fx en hel væg med akvariefisk, og i et andet rum bor fugle og små gnavere af forskellig slags.

- Vi har fokus på de levende dyr, dem skal vi have flere af. Og udvalget af akvariefisk har vi tredoblet, fordi vi har fået plads til det nu.

Frank Sørensen er også glad for, at der nu er god plads til at præsentere det forskellige udstyr til dyr, som butikken byder på.

Tufra Ridesport fortsætter med samme plads og sortiment på adressen på Egtvedvej 1A.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce