Annonce
Ugeavisen Kolding

Koldings virksomheder modtager serviceopkald

Virksomhedskonsulent Jeff Henri Eskerod Riegels er i fuld gang med at foretage servicekald til kommunens virksomheder. Foto: Jobcenter Kolding

Kolding: Her i april har Jobcenter Kolding udrullet et større projekt med fokus på servicekald til 1.500 virksomheder i Kolding Kommune.

Servicekaldet er ikke et fremmed projekt for konsulenterne i Jobcentret. Som en del af et ekstra covid-19-tiltag, grundet den massive nedlukning i 2020, har jobcenteret haft succes med gennemførelsen af selv samme tiltag i 2020. D

- Som jobcenter er det en naturlig del af vores fornemmeste opgave at servicere virksomhederne i Kolding Kommune og dermed hjælpe til med de virkemidler, som vi besidder, når virksomhederne har brug for hjælp, uanset hvad det måtte dreje sig om, siger Mette Byskov, arbejdsmarkedschef i Kolding Kommune.

Annonce

Fra servicekaldene i 2020 oplevede jobcenterets ansatte, at en del virksomheder faktisk havde et behov for en hjælpende hånd fra jobcentret. Der var blandt andet behov for rekrutteringsservice, ønsker om virksomhedspraktik, arbejdsfordelinger og ønsker om fleksjobbere til virksomhederne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce