Annonce
Ugeavisen Kolding

Kommunen har spærret for parkering på gangsti

Nu er der ikke længere tvivl om, hvor man må parkere på Holmsminde Øst. Kommunen har sat betonklodser op langs den gangsti, som mange bilister er kommet til at parkere på gennem 2019, hvor der blev udskrevet 230 parkeringsafgifter på pladsen. Foto: Louise Lauritsen
Det er ikke længere muligt at parkere på gangstien på Holmsminde Øst.
Annonce

Kolding: I løbet af 2019 har Kolding Kommune skrevet 230 parkeringsafgifter ud på den gratis og tidsubegrænsede p-plads Holmsminde Øst ved Kongebrogade. Kolding Kommune har i en mail til Ugeavisen oplyst, at de fleste af afgifterne er givet til bilister, som er kommet til at parkere på en en gangsti.

Gangstien ligger i niveau med den øvrige parkeringsplads og er på grund af misligehold af området svær at skelne fra den grusparkeringsplads, den grænser op mod.

Efter Ugeavisen skrev om problematikken i sidste uge, har Kolding Kommune været forbi Holmsminde Øst og sat betonklodser op, så det ikke længere er muligt for bilister at køre ind og parkere på gangstien.

- Det har vi gjort for at være helt sikre på, at folk kan se, at det er et gangareal, forklarer områdechef for anlæg og drift ved Kolding Kommune, Martin Sejersgaard.

Annonce

Var godt nok i forvejen

Han fastholder, at forholdene på Holmsminde Øst hele tiden har været i orden.

- Der er et belægningsskift på gangstien, og det indikerer, at stien er til et andet formål end parkering. Så ja, det er min vurdering, at det var godt nok inden vi satte betonpillerne op. Men når der er mangel på parkeringspladser, så tager man de muligheder, der er.

Foruden betonklodserne er der også fornyligt sat skilte op langs jernbanen, som viser, at der er standsning og parkering forbudt. Der vil derfor ikke blive gjort yderligere på pladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Restauratør: - Folk er blevet mere bange for at gå ud at spise

Ugeavisen Kolding

Nogle ældre siger nej til mundbind: - Det er noget pjat

Ugeavisen Kolding

Hårdt tilbageslag for Tobbers: - Nu starter vi pludselig forfra igen

Ugeavisen Kolding

Flammen er presset af corona: Starter brunch og mad ud af huset i Kolding

Annonce