Annonce
Ugeavisen Kolding

Konkurrence: Gæt hvad julemanden har med og vind gavekort på 1000 kroner

Kan du gætte hvad julemanden har med til borgmesteren? Arkivfoto: Søren Gylling
Når julemanden ankommer til Kolding senere på ugen, bliver det med en pakke til borgmester Jørn Pedersen. Gæt hvad der er i pakken og vind et gavekort til midtbyens butikker.
Annonce

Kolding: I et år, hvor meget er blevet aflyst og udskudt, er der trods alt én ting, der står klart: End ikke en coronapandemi kan bremse julemanden.

Godt nok bliver det virtuelt, når den rødklædte mand ankommer til Kolding på fredag. Men kommer, det gør han. Og han har en gave med.

Gaven er til borgmester Jørn Pedersen, og den indeholder... ja, det er selvfølgelig en hemmelighed.

Annonce

Konkurrence

I samarbejde med Kolding Kommune og City Kolding udlodder Ugeavisen et gavekort på 1000 kroner til midtbyens butikker til en af dem, som kan gætte, hvad der er i gaven.

For at deltage skal du udfylde formularen herunder, hvor du kan komme med dit bud på indholdet af pakken. For at gøre det nemmere at gætte kommer her et par ledetråde: Det er en blød pakke, den kan tages rundt om halsen, og den er fra den festlige afdeling.

Du skal komme med din besvarelse senest torsdag klokken 12.

Hvis der mod forventning ikke er nogen, der gætter rigtigt, trækker vi lod blandt alle besvarelser. Vinderen bliver offentliggjort i avisen og på ugeavisen-kolding.dk 24. november og vinderen får direkte besked.

Det rigtige svar bliver afsløret på fredag kl. 17, når Kolding Kommune og Ugeavisen Kolding offentliggør filmen af julemandens ankomst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce