Annonce
Ugeavisen Kolding

Konkurrence: Vind lækkerier fra Tebutikken og gavekort til Nü

Tebutikken i Søndergade leverer denne uges gevinst i Ugeavisens Brug din bon konkurrence. Det er en gavekurv fra butikke til en værdi af cirka 300 kr. Privatfoto
Lækkerier og lidt nyt til garderoben. Det er der mulighed for at vinde i denne uges Brug din bon konkurrence. Mandag 17. juni trækker vi den heldige vinder blandt de, der har delt et foto af en aktuel bon i vores Brug din by facebookgruppe.
Annonce

Kolding: Så er det nu, du skal gemme dine kvitteringer fra indkøb i Koldings centrum, for de kan meget vel blive din billet til lækre gevinster fra midtbyens butikker.

I denne uge har Tebutikken i Søndergade doneret en gavekurv med chokolade, lakrids og vin til en samlet værdi af cirka 300 kr. til konkurrencen. Derudover lægger vi et gavekort på 100 kr. til dametøjsbutikken Nü i Jernbanegade oveni, så der er altså mulighed for at vinde lidt godt til både ganen og garderoben i denne uge.

Man kan også vinde et gavekort på 100 kr. til dametøjsbutikken Nü i Jernbanegade. Privatfoto
Annonce

Vær med på Facebook

For at være med i lodtrækningen om en gavekurv fra Tebutikken og et gavekort på 100 kr. til dametøjsbutikken Nü skal du dele et billede af en bon fra et indkøb, som du har gjort i en af centrums butikker, i vores facebookgruppe www.facebook.com/groups/brugdinby.

Konkurrencen foregår fra tirsdag 11. til mandag 17. juni, hvor vi trækker vinderen om formiddagen. For at din bon er gyldig, skal datoen være synlig og dit køb have fundet sted i konkurrenceperiode - altså denne gang fra 11. til 17. juni.

Hver gang, vi trækker en vinder, sætter vi samtidig en ny Brug din bon konkurrence i gang. Det vil sige, at du til enhver tid kan dele et billede af din bon på vores facebookside og dermed deltage i ugens lodtrækning. Men husk, at bonen skal deles under den aktuelle konkurrence, for at den tæller med som et lod.

Annonce

Middag for to hos Tobbers

I den seneste uge har præmien i Brug din bon konkurrencen været en middag for to inklusive drikkevarer på Tobbers Madbar i Klostergade. Den heldige vinder bliver fundet i dag, tirsdag 11. juni. Navnet offentliggøres i Brug din by facebookgruppen og her i avisen på torsdag 13. juni.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce