Annonce
Ugeavisen Kolding

Konkurrence: Vind vin og piercinger

House of ink sætter et gavekort på to valgfrie piercingen på højkant i denne uges Brug din bon konkurrence. PR-foto
Brug din bon og fortæl os om dit seneste køb i midtbyen, så deltager du i lodtrækningen om flotte gevinster. Det hele foregår i vores Brug din by facebookgruppe.
Annonce

Kolding: Vær med til at fortælle den gode historie om vores midtby og del et foto af en kvittering fra et køb, du har gjort i midtbyen i ugens løb. Så deltager du i denne uges i lodtrækningen om et gavekort til House of Ink på to piercinger og en flaske rødvin fra The Mokka Café.

Vinen er fransk fra området Languedoc-Roussillon, og den er fremstillet af Pinot Noir druer. Den dufter af viol og søde bær, smagen er fyldig men slank med fine nuancer af hindbær og jordbær, fortæller The Mokka Café.

Gavekortet til de to piercinger hos House of Ink på Buen kan du selv beslutte, hvornår du vil benytte - og om du måske vil dele det med en ven.

Du kan vinde denne franske rødvin fra området Languedoc-Roussillon, som er fremstillet af Pinot Noir druer. Marterey Pinot Noir er et godt eksempel på Pinot Noirs egenskaber. Den dufter af viol og søde bær, smagen er fyldig men slank med fine nuancer af hindbær og jordbær. Pressefoto
Annonce

Sådan er du med

For at deltage i konkurrencen skal du melde dig ind i vores facebookgruppe Brug din by.

Her kan du finde konkurrenceopslaget og under det dele et billede af en bon fra et nyligt køb i midtbyen. Det kan både være fra restaurant- eller cafébesøg, fra din frisør, massør eller fra et ganske almindeligt dagligvareindkøb - eller hvis du har fået lidt nyt til garderoben eller købt en dejlig gave.

Det vigtigste er, at forretningen, du har handlet i, ligger i centrum af Kolding, og at vi kan se datoen på din kvittering.

Annonce

Ugens vinder

I sidste uge var præmien en damaskdug sponseret af Kolding Byråd og et Kolding-spil og en mulepose fra Visit Kolding.

De to præmier blev vundet af Bente Kvistgaard Andersen, som delte to boner i vores facebookgruppe. Hun har blandt andet været et smut i Tehuset og skriver i den forbindelse: "Til lykke med de 20 år til en helt enestående butik som altid er lækker at besøge!". Bente Kvistgaard Andersen har også handlet hos Bog & Ide i Kolding midtby og skriver: "Fra en af mine yndlingsbutikker, - og så håber jeg at vinde" og det gjorde hun så. Stort tillykke og god fornøjelse med dug og spil.

Vi finder den nye vinder i starten af næste uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce