Annonce
Ugeavisen Kolding

Kræftens Bekæmpelse valgte medlemmerne udendørs

Formand Palle Ranløv og næstformand Lis Ravn Ebbesen kunne ved generalforsamlingen præsentere et indsamlingsresultat på 240.041 kr. Privatfoto.
Annonce

Kolding: - Det er tiderne, hørte vi tit Arthur Jensen sige i Matador i rollen som hr. Schwann. Det er også tiderne i dagens Danmark, at man skal tænke kreativt, når det gælder covid-19. Det var også, hvad Kræftens Bekæmpelse i Kolding gjorde, da der skulle afholdes generalforsamling.

- Mange af vore medlemmer er jo i risikogruppen, så måtte vi tænke lidt kreativt, siger den genvalgte formand Palle Ranløv og fortsætter:

- Vi besluttede derfor at slå den årlige tur i det grønne sammen med generalforsamlingen og afholde den i Geografisk Have. Vi havde jo så muligheden for at holde generalforsamlingen udenfor. Heldigvis artede både vejret og corona sig. Så begge dele kunne afvikles efter planen.

Her sagde bestyrelsen farvel til to medlemmer. Kirsten Pedersen måtte på grund af sin arbejdssituation stoppe, mens Bente Hansen takkede af efter flere end 30 års bestyrelsesarbejde.

Nyevalgte til bestyrelsen er Eva Warming og Jeanette Heiberg. Bestyrelsen består derudover af Lise Ravn Ebbesen, Ellen Smedegaard, Annie Terp Thomsen, Grete Sørensen, Ulla Heiwald og Jens Erik Paulsen, samt formand Palle Ranløv og suppleanterne Per Iversen, Alice Killerich og Linda Skålum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce