Annonce
Ugeavisen Kolding

Kristina har slået verdensrekord i ekstrem maraton

Ultraløber fra Kolding Kristina Schou Madsen har løbet syv maraton på syv dage - og vundet. Arkivfoto: Søren Gylling
Kristina Schou Madsen er den hurtigste kvinde, der har løbet syv maratonløb på syv dage på syv kontinenter.
Annonce

Kolding: Esktremløberen Kristina Schou Madsen fra Kolding blev torsdag indehaver af en verdensrekord, som de færreste tør drømme om.

Den 34-årige professionelle løber satte verdensrekord i bedste tid hos kvinderne i World Marathon Challenge, da hun slog den forrige rekord med 15 minutter og 26 sekunder, skriver TV2 Sport.

Rekordtiden dækker over at have gennemført syv maratonløb på syv dage på syv forskellige kontinenter.

Da Kristina Schou Madsen kom i mål i det sidste løb i Miami torsdag, kunne hun notere sig en samlet tid på 24 timer, 1 minut og 40 sekunder, hvilket svarer til en gennemsnitstid på 3 timer, 25 minutter og 57 sekunder.

- Det føles fuldstændig vildt. Jeg tror ikke helt, jeg har forstået, hvad der lige er sket. Lige nu kører jeg højt på adrenalinen og er helt vildt glad og stolt, men jeg er træt. Jeg er virkelig, virkelig træt. Min krop skriger bare efter at ligge ned og få slappet af, sagde Kristina Schou Madsen ifølge TV2 Sport efter det sidste løb.

Annonce

Verden rundt

World Marathon Challenge bød på det første maratonløb i Cape Town i Sydafrika 6. februar, hvorefter turen hurtigt gik til Antarktis.

Siden løb Kristina Schou Madsen i Perth, Dubai, Madrid og Fortaleza i Brasilien, inden hun altså sluttede eventen med at sejre i maratonløbet i Miami 13. februar. Løbet skal gennemføres på under 168 timer. /ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce