Annonce
Ugeavisen Kolding

Kunstner åbner kortvarigt galleri i Østergade

Mogens Leander har netop åbnet et midlertidigt galleri i Østergade i Kolding. Her vil han i løbet af december udstille sin kunst, som blandt andet består af malerier, ikoner til at hænge på væggen og bronze-skulpturer. Foto: Louise Lauritsen
Mogens Leander håber, at flere vil få øjnene op for hans kunst, når han i løbet af december udstiller den i en af midtbyens centrale gågader.
Annonce

Kolding: Kunstner Mogens Leander holder normalt til i sit kombinerede værksted og galleri i Katrinegade 8, men denne december har han besluttet at indtage en ekstra adresse med sin kunst.

Han har nemlig åbnet et midlertidigt galleri i Østergade 1 A, hvor tøjbutikken Triple M tidligere lå.

Nu er butikken indrettet med kunst på alle vægge og flere montrer på gulvet med bronze-skulpturer.

- Jeg fik chancen for at få et nyistandsat lokale, så det vil jeg godt lige prøve af, fortæller Mogens Leander.

Han har allieret sig med Tina Gyldendal, som hjælper ham med at passe galleriet, så han fortsat kan arbejde på nye værker i Katrinegade.

- Her kan min kunst blive præsenteret pænt, fordi her er god plads, og så kommer der også mange mennesker gennem Østergade, så jeg håber, at det her kan være med til at skabe øget opmærksomhed omkring min kunst og give mig en tættere kontakt til et større publikum, forklarer Mogens Leander.

Han har levet af sin kunst gennem mere end 30 år og har en baggrund som litograf og grafiker. Hans kunst omfatter blandet andet malerier, litografier, ikoner og bronze-skulpturer.

Det midlertidige galleri er åbent gennem hele december og følger åbningstiderne hos City Kolding.


Her kan min kunst blive præsenteret pænt, fordi her er god plads, og så kommer der også mange mennesker gennem Østergade, så jeg håber, at det her kan være med til at skabe øget opmærksomhed omkring min kunst og give mig en tættere kontakt til et større publikum.

Mogens Leander, kunstner
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce