Annonce
Ugeavisen Kolding

Kunstner inviterer til artisttalk om skyggerne

De to udgaver af artisttalk i forbindelse med udstillingen er lørdag den 26. september og lørdag den 3. oktober - begge dage fra kl. 13.30. Privatfoto.
Annonce

Kolding: Hvad skal vi tænke? Hvad skal vi tro? Gammelt gulv, svævende fjer i montrer, gamle kaffefiltre, strikkede kobberrør gennembrudt af sorte pinde og et utal af sarte penselstrøg på papir. Hvad er meningen?

Det vil billedkunstneren bag udstillingen "Som Skygger", Vibeke Nørgaard Rønsbo, løfte sløret for i sine artist talks de næste to lørdage fra kl. 13.30 i udstillingsrummet, Nicolai Kunst og Design.

Udstillingen, der løber frem til den 25. oktober, byder på to meget forskellige installationer, som bevæger beskueren fra spor af hverdagslivet, med levn af et gammelt gulv, ind til et mere imaginært og let værk, som var det en skov af stammer eller noget helt andet. Udstillingen udfordrer her publikums meddigtning og indlevelse.

Stedets sidste lokale huser to værkserier, der spænder fra alvorsfyldte mindesmærker over små tabte liv til håb om drømme slippes fri, som er titlen på en gruppe af værkerne.

Der er fri entre og en lille forfriskning, samt mulighed for at høre mere om de udstillede værkers forskellige undersøgelse af skygger, og hvad Vibeke herudover arbejder med.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Gør kommunen giftfri

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Juletoget aflyses

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Philip droppede ud af gymnasiet for at satse på sin virksomhed: Et uventet 12-tal blev starten på hans iværksættereventyr

Ugeavisen Kolding

Vind godteposer til hele klassen: I år bringer julemanden søde sager ud til skoler og børnehaver

Ugeavisen Kolding

Julemandens Hus bliver ikke åbnet for besøg i år

Ugeavisen Kolding

Midtbyens juletraditioner bliver udfordret af corona

Annonce