Annonce
Ugeavisen Kolding

Kvik Kolding sikrer miljørigtig skrotning af ældre køkkener

Kvik Kolding vil sikre en mere miljørigtig skrotning af ældre køkkener, mens koncernen arbejder på at være CO2-neutral i 2020. Privatfoto.
Annonce

Kolding: -Når du skal udskifte dit gamle slidte køkken, så lad vores køkkenmontør tage alle de gamle elementer med retur. Så sørger vi for, at køkkenet bliver skilt ad og forsvarligt bortskaffet, hvor alt der kan genanvendes bliver genanvendt, siger indehaveren af Kvik-forretningen i Kolding, Jesper Uldahl Hjort.

Han har en offensiv tilgang til både genanvendelse og bæredygtighed – en tilgang, der matcher Kvik-koncernens politik om i 2022 at være CO2-neutral. Det betyder blandt andet, at en række af Kviks produkter bliver forsynet med en frontfolie produceret af genbrugte PET-flasker. Til hver front genanvendes 40 PET-flasker.

- Kunderne bliver mere og mere miljøbevidste, og derfor er det helt naturligt for os at understøtte den udvikling. Vi ønsker at være køkkenbranchens eksperter på bæredygtighed, siger Jesper Uldahl Hjort og understreger, at produkterne bliver mødt af strenge krav for at blive godkendt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Vågn nu op

Annonce