Annonce
Ugeavisen Kolding

Lagersalg åbner fast forretning i lystbådehavnen

Knud Kring er indehaver af den nye lagersalgsbutik Mega Billigt, som åbner på Marina Nord fredag 31. maj. Foto: Louise Lauritsen
Butikken Mega Billigt sælger blandt andet tøj, køkkenudstyr og fiskegrej fra den nye adresse på Marina Nord.
Annonce

Kolding: I mere end 20 år har Knud Kring købt og solgt restpartier, og nu åbner han en regulær lagersalgsbutik på Dokvej 2 i Marina Nord.

Forretningen hed tidligere Kolding Restlager Salg, men har nu fået navnet Mega Billigt. Førhen var der åbent for almindelig kunder cirka en gang om måneden på Fabriksvej i sydbyen, men fremover kan man handle hos Mega Billigt både fredag, lørdag og søndag fra kl. 10 til 17.

- Vi holder til på Fabriksvej, men der har vi ikke længere nok plads til at sælge til private, så derfor fandt vi den her forretning, fortæller Knud Kring.

Forretningen er indrettet i den tidligere Kajakgaarden og råder over 375 kvadratmeter.

- Det, vi sælger her, skal være gode produkter og gerne med et navn på. Det er kvalitet og noget, vi kan stå inde for.

Knud Kring, indehaver, Mega Billigt

Annonce

Masser af tøj

Her kan man blandt andet finde tøj til både damer, herrer og børn. Køkkengrej og isenkram er en anden fast varegruppe, og endelig har butikken også en stor afdeling med fiskegrej og sejlerudstyr som fx redningsveste.

- Vi har blandt andet været på rov i konkursboet efter dametøjskæden Solo og købt billigt ind. Og det er jo helt nye varer, siger Knud Kring og viser rundt i den ene del af forretningen, der er indrettet som en almindelig tøjbutik.

Selvom butikkens koncept er, at sælge billigt, så lægger Knud Kring vægt på, at varerne skal være i orden.

- Det, vi sælger her, skal være gode produkter og gerne med et navn på. Det er kvalitet og noget, vi kan stå inde for, forklarer Knud Kring.

I starten kommer han selv til at stå i butikken, hvor han også får hjælp af sin søn og et par yderligere ansatte.

- Jeg vil følge med her nede, og så må vi se, hvor meget butikken kan bære, og om vi måske senere skal udvide åbningstiderne, siger Knud Kring.

Første åbningsdag er på fredag 31. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Planer om privat nødherberg i Gråbrødregade: Karina vil hjælpe andre hjemløse til et bedre liv

Annonce