Annonce
Ugeavisen Kolding

Lagkagehuset indgår samarbejde med Too Good To Go

Brød og kager udgør cirka 20 procent af det samlede årlige danske madspild. Det skal samarbejdet mellem Lagkagehuset og Too Good To Go være med til at reducere. Foto: PR
Lagkagehuset i Kolding og Vamdrup har indgået en aftale med Too Good To Go, der skal bekæmpe madspild.

Kolding/Vamdrup: De seneste uger har Lagkagehuset testet salget af lykkeposer med overskydende bagværk via madspildsappen Too Good To Go i syv udvalgte forretninger.

Testperioden har vist sig at være så stor en succes, at Lagkagehuset nu permanent bliver tilknyttet To Good To Go-appen og ruller konceptet ud i hele Danmark.

Dermed er Lagkagehuset på Sydbanegade 13 og Lyshøj Allé 8 i Kolding og på Nørregade 8A i Vamdrup nu også med i ordningen.

- Vi har i flere år haft et betydeligt fokus på at undgå madspild. Vi arbejder konstant på at blive mere præcise i at møde vores kunders efterspørgsel, så vi også har det rette udvalg af brød og kager til de kunder, som kommer sidst på dagen. Vi har en ambition om at sikre, at disse produkter ikke går til spilde. Vi genanvender blandt andet overskudsprodukter til fremstilling af romkugler, træstammer og rugbrødschips. Samarbejdet med Too Good To Go er endnu et vigtigt skridt mod at lykkes med den ambition, siger Jason Cotta, CEO hos Lagkagehuset.

Annonce

Snart klar

Too Good To Go-udrulningen i Kolding og Vamdrup vil ske i løbet af uge tre. De deltagende forretninger vil hver udbyde fem til 10 af de to lykkeposevarianter dagligt. Begge poser vil koste 39 kr. og indeholde varer for en værdi af cirka 120 kr.


Vi har i flere år haft et betydeligt fokus på at undgå madspild.

Jason Cotta


Ud over Lagkagehusets genanvendelse af overskudsprodukter samarbejder bagerkæden med en række velgørende organisationer, som modtager store dele af det bagværk, der er i overskud ved lukketid.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce