Annonce
Ugeavisen Kolding

Lang corona-kø: Bronuts trak hundredvis til på første åbningsdag

Det var et stort tilløbsstykke, da donutbutikken Bronuts åbnede i Bredgade fredag eftermiddag. Hundredvis af mennesker mødte op for at se butikken, smage donuts og møde indehaverne Ninos Oraha og Türker Alici. PR-foto
Køen til den nye donutbutik strakte sig hele vejen rundt om Sankt Nicolai Kirke, da der fredag var første åbningsdag.

Kolding: De to ejere af Bronuts var selv mødt op, da den populære donutkæde fredag eftermiddag åbnede for første gang i Kolding.

Og den nye butik i Bredgade trak massevis af kunder til, fortæller Ninos Oraha og Türker Alici.

- Vi havde en fantastisk åbning i Kolding, og vi blev modtaget med kærlighed. Der var i hvert fald 200 meter corona-kø, som rundede kirken, fortæller makkerparret, som ikke har nogen præcise tal på, hvor mange kunder der besøgte butikken på førstedagen.

Annonce

Flere anmeldelser

På forhånd havde Bronuts-folkene fået sat afstandsmærker op, så folk ikke stimlede sammen, og flere gange var de også ude og minde folk om at holde afstand. Alligevel følte flere personer sig stødt over den lange kø og anmeldte brud på forsamlingsforbuddet til politiet, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Anmeldelserne har dog ikke ført nogen sigtelser med sig, fordi afstanden var stor nok, understreger politiet.

Samme oplevelse havde makkerparret bag Bronuts-kæden.

- Vi kunne se, at politiet kørte forbi et par gange, og der var ikke noget at komme efter. De smilede bare og syntes, det var fedt, siger Ninos Oraha og Türker Alici.


Vi havde en fantastisk åbning i Kolding, og vi blev modtaget med kærlighed.


Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce