Annonce
Ugeavisen Kolding

Laura og Alba sang sig videre i konkurrence

Alba blev så overrasket over, at Wafande vendte sig om, mens hun sang, at hun begyndtre at græde af glæde på Voice Junior scenen. Foto: Krestine Havemann
Tv-sangkonkurrencen Voice Junior har i år deltagelse af tre unge sangerinder fra Kolding-området.
Annonce

Kolding: Dette års udgave af sangkonkurrencen Voice Junior er i fuld gang på Kanal 5, og lørdag aften blev sidste program med de indledende runder sendt. 11-årige Agnes fra Kolding har tidligere sunget sig videre i programmet, da hun kom på Wafandes hold. Og her får hun nu selskab af endnu en ung sangerinde her fra Kolding-området. Wafande valgte nemlig at vende sig rundt, da 10-årige Alba fra Kolding sang i lørdagens program.

Alba elsker musik og drømmer om at blive sangskuespiller, når hun bliver stor. På Voice Junior-scenen sang Alba en sang fra Disney-filmen Vaiana, og først til sidst trykkede Wafande på knappen, hvilket Alba blev så overrasket over, at hun begyndte at græde af glæde. Wafande lover, at han nok skal passe godt på hende, og ude bagved ventede high fives og knus hos familien og programmets vært Jacob Riising.

Laura er 13 år og bor i Vamdrup. Nu er hun med videre i sangkonkurrencen Voice Junior, som sendes på Kanal 5. Foto: Krestine Havemann
Annonce

Laura fra Vamdrup er også med

Men ikke nok med det. Kolding-området vrimler åbenbart med ung sangtalenter. I hvert fald tager 13-årige Laura fra Vamdrup også en tur på Voice Junior scenen med stor succes.

Hun var lidt nervøs, inden hun gik på, men hun fortalte, at hun helst ville på Team Joey, da hun kender hans musik bedst. Og Laura endte da også netop med at overbevise Joey om at trykke på knappen ved at synge ’You are the reason’ af Calum Scott.

Laura blev meget lettet, da Joey trykker på knappen i sidste sekund, og hun dermed er videre til battlerunderne, som starter næste lørdag. Uden bag scenen ventede forældre og søskende med en masse kram.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce