Annonce
Ugeavisen Kolding

Lauritz.com overvejer sin fremtid i Kolding: Sætter ejendom til salg og leje

Franchisetager i Lauritz.com, Leif Tingkær, der står afdelingen i Kolding har sat ejendommen på Trianglen til salg og nu også til udlejning. Virksomheden undersøger blandt andet, om den skal flytte i mindre lokaler i Kolding eller lægges sammen med afdelingen i Odense, siger franchisetager Leif Tingkær. Arkivfoto: Louise Lauritsen
Auktionshuset Lauritz.com har sat ejendommen på Trianglen til salg og nu også til udlejning. Virksomheden undersøger, om den skal flytte i mindre lokaler i Kolding eller lægges sammen med afdelingen i Odense, siger franchisetager Leif Tingkær.

Kolding: Auktionshuset Lauritz.com har siden 2004 haft en afdeling i Kolding. Men for at kunne skære i omkostningerne og gøre tingene lidt mere praktiske, så overvejer Leif Tingkær, der er franchisetager i den landsdækkende kæde, at lægge Kolding sammen med afdelingen i Odense.

- Vi har haft lukket ned i Kolding på grund af coronaen, men vi starter op igen mandag. Men i forhold til udlejningen, så handler det om, at vi overvejer af lægge Kolding sammen med Odense-afdelingen, siger Leif Tingkær, der ejer ejendommen på Trianglen. Han driver både Lauritz.com i Odense og Kolding på en franchiseaftale med den landsdækkende kæde.

- Vi overvejer også, om vi skal finde nogle mindre lokaler i Kolding, så lige nu er der ikke noget, der er endeligt vedtaget overhovedet, siger Leif Tingkær.

Det landsdækkende auktionshus Lauritz.com, der er specialiseret i netauktioner, har kæmpet med at få økonomien til at hænge sammen i flere år og har præsenteret millionunderskud. Forretningerne i Kolding og Odense har også været udfordret.

Bortset fra det seneste regnskab fra selskabet bag auktionshuset i Kolding, der viste et lille overskud i 2018 på beskedne 22.000 kroner, så har der været røde tal i selskaberne bag auktionshusene i både Kolding og Odense i flere år.

- Alle muligheder i spil. Vi skal forsøge at gøre tingene mere praktiske, og så skal vi spare på nogle omkostninger. Men hvis vi samler tingene, så bliver det nok i Odense. Men det må tiden vise.

Leif Tingkær, franchisetager i Lauritz.com

Annonce

Vi undersøger alle muligheder

Helt aktuelt har auktionshuset i Kolding været lukket i knap 14 dage, fordi der var mistanke om, at en af de ansatte på stedet var smittet med corona, fortæller Leif Tingkær, så for at være på den sikre side og undgå smittespredning, så lukkede man ned. Men mandag åbner stedet op igen for kunder.

Du siger, at I har sat ejendommen til udlejning, fordi I overvejer at flytte i noget mindre?

- Alle muligheder er i spil. Vi skal forsøge at gøre tingene mere praktiske, og så skal vi spare på nogle omkostninger. Men hvis vi samler tingene, så bliver det nok i Odense. Men det må tiden vise. Vi undersøger alle muligheder.

Men når I sætter ejendomme til udlejning, så er det oplagt at tro, at I lukker i Kolding?

- Det ved vi ikke. Foreløbig lukker vi ikke i Kolding. Det kan være, at det ender sådan, men vi ved det ikke, siger Leif Tingkær.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce