Annonce
Ugeavisen Kolding

Legeheltene inviterer til virtuelt helteløb

Fra dem 30. april til den 2. maj er der virtuelt helteløb i Kolding, Vejen, Grindsted, Billund, Haderslev og de øvrige danske byer, når der løbes til fordel for Legeheltenes arbejde med at skabe leg og bevægelse hos de godt 60.000 børn, der årligt er indlagte på de danske sygehuse. Foto: Børneulykkesfonden

Sydjylland: Legeheltene afholder det virtuelle helteløb i store bededagsferien fra 30. april til 2. maj. I de dage forsøges Danmarks gader og stræder fyldt med løbeglade superhelte, som løber sammen - men hver for sig.

Det virtuelle helteløb er et familieløb, hvor det ikke handler om at nå først i mål men derimod om at have det sjovt under løbet, imens man gør en forskel for indlagte børn i Danmark.

Inden løbet er der virtuel opvarmning med Legeheltene, så alle er varme og helt klar, når ruten skal tilbagelægges.

Annonce

Det virtuelle helteløb arrangeres til fordel for Legeheltene, som arbejder for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for de cirka 60.000 børn mellem nul og 14 år, der hvert år indlægges i Danmark. Løbet støttes af Apovit, Bodenhoff og Rema 1000.

Formålet med løbet er både at inspirere familierne til at komme op af sofaen og komme ud og være aktiv. Samtidig skal løbet sætte fokus på Legeheltenes arbejde rundt om på de danske hospitaler.

Det koster 100 kr. at deltage i det virtuelle helteløbe. Billetter kan købes på hjemmesiden helteloebet.dk. Pengene går til Børneulykkesfondens Legehelte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce