Annonce
Ugeavisen Kolding

Legeparken åbner stor motorikbane ved børnenes grundlovsdag

Syvårige Ellie Pixie fra Støvring og hendes fætter fra Vejle, Storm på seks år, var for første gang i Legeparken i Kolding forleden, da de var til familie-komsammen. De kunne lide mange ting i parken, men var helt vilde med den nye motorikbane, der åbner onsdag den 5. juni. Foto: Ludvig Dittmann
Grundlovsdag indvies Legeparkens nye, store attraktion - en ny motorikbane.
Annonce

Kolding: Der bliver godt gang i den, når Legeparken på onsdag den 5. juni holder Grundlovsdag for børn fra klokken 11-16.

Foruden en masse underholdende indslag indvies Legeparkens nye, store attraktion - en motorikbane - der nok skal sørge for, at der fremover bliver masser af hop, spring og klatren i parken.

Motorikbanen, der er blevet til via en donation på 250.000 kroner fra Salling Fondene, indvies mellem klokken 11 og 11.30, og herefter kan man prøve kræfter med de mange udfordringer på banen. I forbindelse med indvielsen bydes der på kaffe og kage.

Senere kan man fornøje sig med dukketeater, koncert med MGK-elever fra Kolding Musikskole, andespil i søen, musikalsk optræden ved Haben Goods, optræden ved Ice for kids og musik for de alleryngste. Dertil kommer flere workshops rundt i parken, for eksempel børnelitterær fiskedam, om børneliv gennem tiden og om FN's verdensmål.

Bag de mange aktiviteter står blandt andet Nicolai for børn, Christiansfeld Centret, Kolding Bibliotekerne, Kolding Stadsarkiv og musikskolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Planer om privat nødherberg i Gråbrødregade: Karina vil hjælpe andre hjemløse til et bedre liv

Annonce