Annonce
Ugeavisen Kolding

Legetøjskæde åbner stor butik i Kolding Storcenter

Sådan så det ud, da Kids Coolshop åbnede i indkøbscentret Borgen i Sønderborg i efteråret. Arkivfoto. Henrik Rath
Lige inden påske åbner legetøjskæden Kids Coolshop sin forretning nummer 21. Den får adresse i Kolding Storcenter og kommer til at råde over 500 kvadratmeter.
Annonce

Kolding: Til foråret får Kolding Storcenter igen en stor legetøjsbutik. Det sker, når kæden Kids Coolshop rykker ind som nabo til børnetøjsbutikken Name it, ikke langt fra hvor den tidligere BR-butik havde til huse i centret.

Bag butikken står søskendeparret Charlotte og Christian Vejby fra Frederikshavn. De startede Kids Coolshop-kæden i 2017 som et samarbejde med den kendte webshop Coolshop.dk. Siden er det gået stærkt, og når butikken i Kolding åbner torsdag 25. marts, bliver det forretning nummer 21.

- Vi slår fire lejemål sammen til et stort på 500 kvadratmeter. Det er i gang lige nu, fortæller Christian Vejby, der sammen med sin søster kommer til at eje butikken i Kolding.

Foruden den har de seks andre butikker, mens resten af kæden drives som et franchise-koncept af selvstændige legetøjs-købmænd, som tilpasser deres sortiment, så det passer til efterspørgslen i lokalområdet.

- Vi er den nye legetøjskæde i Danmark, og vi samarbejder med Coolshop om indkøb og online-delen. Vi slår os op på at have det bredeste udvalg af legetøj, og samtidig har vi samlet de medarbejdere, som har været i legetøjsbranchen i flest år. Og de er selv med til at bestemme, hvad de vil have i deres butik, forklarer Christian Vejby.

Annonce

Bedste i Jylland

Han glæder sig til at åbne forretningen i Kolding Storcenter.

- Kolding er vel Jyllands bedste indkøbscenter, så der er grobund for at tiltrække mange mennesker. Og vi har ikke nogen butik i nærheden, så vi vil gerne ind i området.

Christian Vejby forklarer, at det er nødvendigt med både indsigt og økonomi, for at lykkes i legetøjsbranchen.

- Butikken i Kolding ejer vi selv, fordi legetøjsbranchen er god at vide lidt om, inden man går i gang, og så kræver det kapital. Der skal fyldes 2,5 mio. kr. i et varelager, inden vi åbner, så det kræver nogle kræfter, og at man får lavet en god aftale med sådan et center. Kolding Storcenter har vist rigtig god samarbejdsvillighed, for en legetøjsbutik giver en god kundestrøm. Jeg glæder mig helt vildt til at åbne.

Kids Coolshop har legetøj til børn fra 0-12 år, men fører også Lego og andre kendte mærker til de lidt større legebørn.


Butikken i Kolding ejer vi selv, fordi legetøjsbranchen er god at vide lidt om, inden man går i gang, og så kræver det kapital. Der skal fyldes 2,5 mio. kr. i et varelager, inden vi åbner, så det kræver nogle kræfter og at man får lavet en god aftale med sådan et center.

Christian Vejby, indehaver, Kids Coolshop


Søskendeparret Christian og Charlotte Vejby står bag legetøjskæden Kids Coolshop. Til foråret åbner de butik i Kolding Storcenter. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce