Annonce
Ugeavisen Kolding

Lidl bygger om og holder lukket i tre dage

Kolding: En flottere og mere moderne butik bliver resultatet, når Lidl på Mosevej bliver bygget om i uge 18. Det skriver supermarkedskæden i en pressemeddelelse.

På tre dage bliver butikken moderniseret, og i den forbindelse er der lukket fra mandag 3. maj til onsdag 5. maj, mens en gennemgribende indendørs ombygning af det 1175 kvadratmeter store butikslokale står på.

Ombygningen af butikken er et led i en overordnet modernisering af samtlige Lidl-butikker i Danmark. En modernisering, der samlet set løber op i et trecifret millionbeløb, hvilket gør det til den største sammenhængende investering, der nogensinde er foretaget i de danske Lidl-butikker. Ombygningen fører til nye moderne butikker med et endnu større udvalg, hvor det er let at vælge eksempelvis dansk, økologisk og bæredygtigt, skriver kæden.

Annonce

Der bruges blandt andet flere lyse træprodukter som beklædning rundt om i butikken, og der installeres ca. 30 procent mere lys.

- Det er en omfattende ombygning og modernisering af butikken. Vores nye butikskoncept og sortimentsudvidelse er to vigtige elementer i bestræbelserne om, at Lidl skal være danskernes førstevalg, siger Anders Frydendahl, salgsdirektør i Lidl Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce