Annonce
Ugeavisen Kolding

Lis G lukker butikken i midtbyen: Fortsætter som ren onlineshop

Annette Gaardsted er indehaver af og direktør for Lis G i Kolding. Hun har besluttet at lukke sin fysiske butik i Bredgade 8 senest med udgangen af september i år. Lis G fortsætter derefter udelukkende som webshop. PR-foto

Kolding: Lis G Kolding, der i mange år har haft butik i Bredgade 8 i Kolding midtby, lukker butikken senest med udgangen af september.

Forretningen fortsætter derefter som ren webshop fra en anden adresse i Kolding.

- Selvfølgelig er jeg ked af at skulle lukke butikken, men udviklingen gør, at webshoppen tager mere og mere over, siger direktør Annette Gaardsted i en pressemeddelelse.

Butikken lukker ned i løbet af sommeren, hvor der vil blive holdt slutsalg, så der kan blive sagt ordentligt farvel til butikken og dens lange historie.

- Det er trist at skulle lukke butikken, som har ligget i Bredgade i mange år og flytte fra vores fine lokaler i midtbyen. Men jeg håber selvfølgelig at se rigtig mange af vores kunder til de arrangementer, vi kommer til at afholde i vores nye lokaler. Det bliver spændende, og vi glæder os rigtig meget til at komme i gang det nye sted, siger Annette Gaardsted.

Annonce

Behov for mere plads til webshoppen

Lis G flytter til et lejemål, som er bedre egnet til at drive en webshop fra. Flytningen kommer på et tidspunkt, hvor forretningen har behov for mere lagerplads.

- For os handler det om at skabe værdi for vores kunder og om at møde dem, hvor de er. Virkeligheden i dag er sådan, at vi alle sammen bruger mere og mere tid online, så derfor er det også naturligt, at vi hos Lis G følger den udvikling, siger Annette Gaardsted i pressemeddelelsen.

De nye lokaler er mere egnede til webshoppen og samtidig introducerer Lis G fire til seks årlige arrangementer på den nye adresse.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce