Annonce
Ugeavisen Kolding

Lise Jelsbak stopper som direktør i Kolding IF

Lise Jelsbak skal nu på jagt efter et nyt job. Før hun blev ansat i Kolding IF var hun eventkoordinator ved MusikKolding, og endnu længere tilbage var hun afdelingsleder ved TNT i Kolding. Arkivfoto: H.C. Gabelgaard
Event- og driftsdirektøren blev mandag 13. januar fritstillet i 1. divisionsklubben. Matchet var ikke det rigtige, lyder det fra både klubben og Lise Jelsbak selv.
Annonce

Kolding: "Kære Netværk. Mit samarbejde med Kolding IF Fodbold er efter fælles aftale ophørt."

Sådan skriver Lise Jelsbak, der tidligere har stået i spidsen for Sommer ved Søen-koncerterne, på sin Linkedin-profil. Dermed blev det kun til lidt over fire måneder i stillingen som event- og driftsdirektør for 1. divisionsholdet, der i øjeblikket holder vinterpause.

Lise Jelsbak fortæller, at hun blev fritstillet mandag 13. januar.

- Vi er blevet enige om, at det ikke var det rigtige match. Det er en fælles beslutning, siger hun.

Jelsbak startede i jobbet som event- og driftsdirektør den 1. september sidste år og har ikke en anden stilling i baghånden.

- Så nu skal jeg ud og finde mig et job, siger hun.

Bestyrelsesformand Claus Holm-Søberg er usikker på, om klubben skal have en ny drifts- og eventdirektør.

- Vi trækker lige vejret, og så skal vi se på, hvad vi skal gøre fremadrettet. Det er vigtigt, at vi gør det rigtige. Så vi trækker lige vejret. Vi skal finde en løsning, for vi har masser af opgaver i klubben omkring førsteholdet, så der skal findes en løsning, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce