Annonce
Ugeavisen Kolding

Lise Vandborg sætter fokus på verdensmål, genbrug og cirkulær økonomi i Bjert

Lise Vandborg går på scenen i Bjert med idéer og tricks til alle, der gerne vil tænke mere cirkulært og lidt mere på miljøet, når de bygger og indretter sig i hus eller lejlighed. Foto: Lise Vandborg
Annonce

Kolding: Når Danmark for Målene rammer Kolding-området lørdag 25. maj, vil Lise Vandborg, blogger, instagrammer og tidligere vinder af TV-programmet Nybyggerne, give inspiration til at genbruge og upcycle, både i hjemmet og i garderoben. Sådan lyder det i en pressemeddelelse.

Siden Lise og hendes mand, Michael Stig Christensen, vandt TV-programmet, har de udelukkende benyttet genbrugs- eller selvbyggede møbler i indretningen af deres hus.

Arrangementet er en del af den store Danmark for Målene-kampagne, som hen over sommeren besøger 48 danske byer. Målet er, med spændende aktiviteter for hele familien, at udbrede kendskabet til FN’s verdensmål og bidrage til bæredygtig udvikling.

Arrangementet på lørdag foregår i Bjert på Stenderuphalvøen, Løgervej 2, over for Rema 1000 fra kl. 11-15.

Ud over at lytte til Lise Vandborg kan du i de forskellige pavilloner deltage i konkurrencer, sortere byggematerialer med en lille gravko, lave gamle T-shirts om til indkøbsnet og meget mere.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce