Annonce
Ugeavisen Kolding

Lokal fodboldklub vil sætte positivt fokus på dommerne

Indholdet af gaveposen er delvist finansieret af klubben selv og delvist doneret af forskellige samarbejdspartnere. Blandt andet har Bramdrup Sports- og Mødecenter valgt at sponsorere gavekort til Slotsøbadet. Privatfoto

Kolding: DBU Jylland har siden genåbningen sat fokus på at sikre dommerens tryghed og sikkerhed. Derfor har BGIF Fodbold valgt at takke dommerne for deres indsats ved at give fem dommere en stor gavepose i løbet af de kommende uger.

- Vi er rigtig glade for, at dommerne kommer og dømmer. Dommerne træner ikke og er ikke en del af et hold, men vi er meget taknemlige for dem. Uden dem kunne man ikke have holdsporten. Det er selvfølgelig et job, og de får løn for det, men de skal godt nok også lægge ører til mange ting, selv på de lavere niveauer, siger ungdomsformand og kampfordeler i BGIF Fodbold, Ole Rosendal Damborg.

Klubben håber, at gaveposerne vil give et positivt fokus på dommerne blandt trænere og forældre klubben, så både dommere og spillere kan have gode oplevelser med fodbold i Bramdrupdam.

Annonce

De fem kampe er udvalgt tilfældigt, dog med udgangspunkt i at det er kampe på alle klubbens niveauer og aldersgrupper.

Klubben kontaktede derefter dommerforeningen for at være sikker på, at det ikke blev den samme dommer, som skulle dømme flere af de udvalgte kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Budget med bagsider

Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Ugeavisen Kolding

Vi og ikke dem og os

Annonce