Annonce
Ugeavisen Kolding

Lokal købmand støtter ildsjæle med 40.000 kr.

Spar-købmanden i Nr. Bjært støtter Nr. Bjært Strandhuse IF med 40.000 kr., hvilket blandt andet giver foreningen muligheden for at få en minifodboldbane. Foto: Privatfoto.
Annonce

Nr. Bjært: Spar-købmanden i Nr. Bjært overrakte torsdag en check på 40.000 kr. til de lokale ildsjæle fra Nr. Bjært Strandhuse IF, som nu kan sætte gang i en række projekter.

- I min lange levetid, er det aldrig før sket, at vores forening har fået en støtte i den størrelsesorden. Det er vildt fantastisk, at den lokale købmand vælger at støtte os, og vi får nu mulighed for at sætte nogle projekter i gang, som der ellers kunne være gået længe med at få søsat, fortæller formand for Nr. Bjært Strandhuse IF Fodbold, Palle Uglebjerg og nævner en minifodboldbane som en af de ting, som foreningen nu får råd til.

Sponsoratet er finansieret af KFI Erhvervsdrivende Fond, som tidligere på året åbnede for ansøgninger til en pulje på i alt 10 mio. kr., som frie købmænd kunne søge midler fra til støtte af det lokale foreningsliv.

Købmand Martin Lundgaard overtog Spar-butikken i februar 2020 og driver desuden en Spar-butik i Vissenbjerg. For ham er det vigtigt at bidrage til det lokalsamfund, som dagligt støtter ham, når de lokale handler i hans butik.

- Jeg mærker hver dag, hvordan lokalområdet bakker op om min butik, så for mig er det helt afgørende, at jeg kan give noget den anden vej. Da jeg så muligheden for at søge midler hos KFI Erhvervsdrivende Fond, var jeg ikke i tvivl om, at det var noget, jeg ville benytte mig af, siger Martin Lundgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce