Annonce
Ugeavisen Kolding

Lokale attraktioner skal markedsføre hinanden

Søren Madsen, formand for Kolding Turistforening, vil i løbet af efterårsferien teste, om lokale guider kan være med til at skaffe flere besøg i hans klatrepark.

Turistforeningen har afsat 100.000 kr. til udvikling af en stander, der skal markedsføre lokale attraktioner.

Annonce

: - Vi betaler, for alle skal være med.

Så kort lyder budskabet fra Søren Madsen, formand for Kolding Turistforening, om bestyrelsens seneste initiativ.

Det går ud på at få lavet en lille stander, som skal indeholde visitkort fra alle Koldings attraktioner. Standerne skal op ved samtlig attraktioner og overnatningssteder her i området og på den måde være med til at synliggøre de mange oplevelser, som Kolding har at byde på.

- Vi skal attraktionerne imellem blive bedre til at markedsføre hinanden. Når vi har turister et sted, skal vi sende dem videre internt i vores område, som virkelig har meget at byde på, siger Søren Madsen.

Standeren er under udvikling, og den vil være klar til brug i løbet af foråret.

- Den er kun for de lokale attraktioner. Og vi har gjort det gratis for at få alle med, så turisterne bliver præsenteret for hele vores udbud og der på den måde også bliver plads til at markedsføre de mindre attraktioner, forklarer formanden.

Tester i efterårsferien

Turistforeningen ser også på andre muligheder for at formidle de mange lokale attraktioner.

- Vi har talt om, hvorvidt man skulle prøve med nogle lokal-guider, som møder turisterne på hoteller og ved sommerhusudlejningen, når de kommer til byen. Her ville de kunne fortælle om vores mange tilbud.

Søren Madsen driver selv klatreparken Funky Monkey Park, og her i efterårsferien har han som et forsøg sendt en medarbejder til Hejlsminde for at informere turisterne om, at klatreparken er åben.

- Så må vi se, om det giver noget, og om det måske kunne være en model, vi kunne bruge i turistforeningens regi, lyder det fra Søren Madsen.

Lokal stander

Turistforeningen har afsat 100.000 kr. til udvikling af en stander, som skal stå på lokale attraktioner og overnatningssteder. Standeren skal indeholde visitkort fra alle Kolding-områdets attraktioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce