Annonce
Ugeavisen Kolding

Lunderskov Boldklub har ikke søgt støtte: Vi har valgt at udvise samfundssind

Lunderskov Cup er aflyst i år, og derfor går Lunderskov Boldklub glip af en af foreningens større indtægter. Alligevel har man valgt ikke at søge støtte. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
En af de idrætsforeninger, som har fravalgt at søge kompensation for manglende indtægter, er Lunderskov Boldklub. Her tærer man i stedet på klubkassen.
Annonce

Lunderskov: Man skulle egentlig tro, at det lå lige til højrebenet for Lunderskov Boldklub at søge støtte i coronahjælpepuljen.

Foreningens store sommerturnering Lunderskov Cup er aflyst, og man går derfor glip af en pæn indtægt. Alligevel har bestyrelsen i foreningen valgt ikke at søge nogen støtte i den landsdækkende pulje.

- Vi vil godt vise noget samfundssind og synes, vi har en fornuftig pengekasse, som gør, at vi har en god økonomi, så vi kan tillade os ikke at søge den, forklarer næstformand og kasserer Bo Laursen.

Annonce

Loyale medlemmer

En af grundene til, at Lunderskov Boldklub kan undvære støtten, er, at kontingenterne, modsat mange andre steder, er løbet ind som normalt, ligesom man ikke har oplevet det store medlemsfrafald.

- Vi har haft nogle meget loyale medlemmer, som har betalt deres kontingent i foråret, selvom de ikke har fået noget træning. Vi er en lille klub i en lille by, så der er stort lokalt engagement, og mange der føler sig tæt forbundet til klubben, siger Bo Laursen.

Næstformanden forventer derfor, at Lunderskov Boldklub kommer ud af coronakrisen med skindet på næsen - også uden hverken Lunderskov Cup eller støttekroner.

- Det har selvfølgelig en betydning på den måde, at vi kommer til at mangle det store overskud, men det er ikke noget, der kommer til at vælte os, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce